lørdag 28. mai 2011

Elektrisk start på sommeren

TEV konstanterer at bærumsrussen kan få beholde Skrillex for seg selv, for Trondheim har den atskillig mer spennende AutoLaser å by på - og det demonstrerte han senest på Supa, 28. mai.

Vi har også kommet til den konklusjonen at vi skal se mindre utover landegrensene for å finne de spennende bookingene. Egentlig trenger vi neppe se utover bygrensen engang. Det er mye bra på gang om dagen!

Elektroverkstedet
Første skritt på veien tar vi allerede i nå i juni. Da lanserer vi Elektroverkstedet på torsdag 16. juni på Supa. Og her må vi aller først få takke Ungdomsfondet som har sagt ja til å være samarbeidspartner på dette prosjektet.


Målet med Elektroverkstedet er dobbelt: det ene er å komme med et tilbud til byens ungdom over 18 år hvor de kan få høre noe skikkelig musikk! Rick's og Mormors er vel finfint til sitt, men knappest noe musikalsk mekka. Så her skal det være 18-års aldersgrense. Det holder ikke mål at man må vente tre år fra man er myndig før man kommer inn på et sted som spiller noenlunde anstendig musikk. Første slag skal herved slås, så tar vi det for gitt at dette ikke blir en uheldig metafor.

Det andre målet er å skape et møtested for både gamle og unge elektronikaprodusenter og sjangerentusiaster. Her blir det mulig for alle som sitter hjemme og produserer sine beats til å ta med en CD eller en minnepinne ned til oss og teste låter på byens feteste PA og få tilbakemelding fra andre produsenter og DJer. Dette kan bli til noe utrolig bra hvis vi bare klarer å dra folk ut av sofa, soverom og studioer på en torsdag. Den 16. juni blir testkvelden, og funker dette sånn noenlunde etter planen blir det en fast, månedlig torsdag fra august.

TEV på UKM
Også må vi ikke glemme at TEV er invitert tilbake på UKM-festivalen for å fortelle kidsa litt om elektronika og ruste dem til å orientere seg i en sjanger som ikke akkurat er forsiktig med å pynte seg med nye stilarter. I år hjelper vi til med å arrangere DJ-workshoper på festivalen også. FINAL kommer tilbake til byen og skal holde en workshop i turntablisme og en i "vanlig" DJ-teknikk.

Man må jo utnytte en sånn ressurs når han først er her, så vi håper å få til en workshop utenom festivalen også, for the locals, som det heter på fint. Og den skal helst være gratis! Om det blir turntablisme eller beatmixing på denne, ja, det får vi kanskje lufte litt for folk.

Også kommer han selvsagt til å spille litt plater på Supa også da. Lørdag 25. juni blir det. Skriv det opp!

Og vi har ny side på Facebook, bare sånn i tilfelle alle de her TEV-linkene har forblitt uklikket hele veien hit. Lik den hvis du liker den da!