fredag 17. desember 2010

It's official!

Dato blir lørdag 29. januar, åsted blir Supa og her er lineupen til TEV under Trondheim Calling Live 2011:

Siesta Submarina
Siesta Submarina (Trond Christensen) lager myk, atmosfærisk techno- og housemusikk i sitt hobbyrom på Byåsen. Det som skiller Siesta Submarina fra mange andre utøvere i dag er at musikken er 100% hardwarebasert (samplere, sequencere, synther og effekter). Alle sporene bygges live, noe som vil si at hver framføring av samme spor låter vidt forskjellig.
http://soundcloud.com/siesta-submarina

Whiteshade
Whiteshade er en duo som ble til i 2008 og består av Alexander Skancke og Joachim Holm. De spiller og produserer dyp house-musikk med en stor kjærlighet til soul, funk og jazz som man hører igjen i “Whiteshadesounden”. Til tross for den unge alderen har de allerede fått support av flere store navn ut i verden, blant annet Richie Hawtin (m_nus og Plus 8), Brothers ‘Vibe (Mixx Records) og Gorge (8bit). Året 2010 har vært et innholdsrikt og travelt år for de to tenåringene med blant annet flere releaser, remixer og nytt materialet som kommer tidlig i 2011.
http://www.myspace.com/whiteshademusic

Mindflow
Mindflow (Marius G. Mevold) fikk sitt gjennombrudd i 2010 med singelen "Switched", som, etter å ha blitt spilt BBC Radio 1, ble signet til UK-labelet Never Say Die. Musikken hans har fått support fra store navn som Scratch Perverts, Oneman, Caspa, Excision, Flux Pavilion, for ikke å nevne radioshowene til Mistajam, Annie Mac, Kissy Sell Out og Crissy Criss. ”Switched” har også i lang tid vært listet her hjemme på NRK mp3. I det siste har han vært travelt opptatt med å remixe artister som Cutline, Tony Anthem & Axl Ender og Afghan Headspin. I tillegg har han gjort en rekke uoffisielle remixer som har samlet over 1 million views på youtube. Stilart er hovedsaklig dubstep, spedd på med litt drum n bass.
http://www.myspace.com/mindflowdnb

Skatebård
Skatebård (Bård Aasen Lødemel), opprinnelig frå Hovdebygda, lager musikk som han påstår er midt mellom techno og disco. Han er inspirert av new age, ambient, Jan Hammer, synthpop, og andre uglesette musikksjangrer. Noe må han gjøre riktig siden han har fått remixe bl.a. Annie, Simian Mobile Disco, Au Revoir Simone, Datarock og Sally Shapiro.
http://www.myspace.com/skatebaard

Ingen kommentarer: