onsdag 14. september 2011

Mathias Stubø (Proviant Audio)

Fredag, 30.9.11
Workshop på Ra III, ISAK fra 17:00
cc: gratis
Konsert på Supa fra 23:00
cc: 50.-

Proviant Audio er Mathias Stubø (19) som skriver, spiller og produserer en blanding av moderne elektronisk musikk og 70-talls disko, funk og soul.


Fredag 30. september stiller han først opp på ISAK med en liten innføring i musikkproduksjon i Ableton Live og historier fra egen virkelighet fra kl 17:00 på Ra III (kinosalen), og deretter braker det løs med solo live-sett på SUPA, hvor dørene åpner kl 23:00.


Workshop på ISAK
TEV-konsert på Supa

Mathias ga i vår ut to av årets beste norske album, skal vi tro et nærmest samlet pressenorge. Et album som Proviant Audio og et som Mathias Stubø. Begge høstet 6'ere og 5'ere i Norge så vel som internasjonalt. Proviant Audios ‘Real Love Tastes Like This!’ fikk toppscore av bl.a. Lydverket, Groove, Raveline (DE), Plain & Simple (UK) DJ Mag Italia og flere. Debuten under eget navn – Mathias Stubø – 1979 ble ikke dårligere mottatt. Her i Norge valgte både Bergens Tidende og Tønsbergs Blad og trille 6'eren.

Dagbladet: “To av årets beste norske album.”
Aftenposten: “Endelig et nytt, virkelig stortalent innen norsk elektrobransje. Det var jaggu på tide!”
NRK: “Stubø er et unikum i norsk musikk.”
Groove.no: “Real Love Tastes Like This er så bra at jeg mister all beherskelse og hengir meg til skamløs skryt.”


TEV tar selvsagt avstand fra Aftenpostens tydelig dårlig informerte utsagn, men er glade på Mathias' vegne like fullt.

I en alder av 19 er han allerede på signert to av verdens mest kredible plateselskaper: Paper Recordings og BBE Records sammen med artister som J Dilla, Madlib, Dmitri From paris, Jazzy Jeff og DJ Spinna for å nevne noen.



Mathias Stubø på Spotify
Proviant Audio på Spotify

(Takk til Andrew på Brukbar for grunntekst!)

Ingen kommentarer: