mandag 14. november 2011

AUTOLASER (live), MINDFLOW og CHRISTINE på Byscenen 25. november

Trondheim Elektroverksted gjør et nytt fremstøt for å berike byen med kvalitetssikret bassmusikk! Fredag 25. november inntar TEV Byscenen og presenterer selveste AutoLaser live og DJ-sett fra Trondheims dubstepsheriff, Mindflow og P3s bassdronning, Christine.

Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner: kl. 21:00
Inngang: kr 150,- + avgift, kjøpes her.


Byscenen skriver:
Det er klart for høstens svetteste kveld når mye omtalte Autolaser, bak sin hvite maske, endelig gjør sin Byscenen-debut! Med på kjøpet får du i tillegg like fantastiske Mindflow og P3s meget populære Christine! Trondheim Elektroverksted er vert.

AutoLaser er en alternativ electro-artist som har kommet godt frem det siste halvåret. AutoLaser var lenge en av Trondheims best bevarte hemmeligheter, men navnet har blitt visket i korridorene en god stund allerede. Folk med et øre mot dansegulvet mener at 2011 ser ut til å bli Laserens år. AutoLaser har en stilsikkerhet som er utypisk, en frekkhet som er forfriskende og en evne til å blande stiler som tvinger fram nikk til både Skrillex og Deadmau5, for å nevne to andre utøvere med stor allsidighet som også klarer dette merkverdige å være både lytte- og dansegulvvennlig samtidig. Det er ikke dubstep, dette er AutoLaser.

Marius Mevold a.k.a Mindflow fikk sitt gjennombrudd med singelen Switched, gitt ut på det britiske labelet Never Say Die sommeren 2010. Låta ble spilt av hele A-listen av internasjonale DJs, deriblant Mistajam, Caspa, og Flux Pavillion, og fikk mye spilletid på BBC Radio 1 og 1Xtra. Switched var til og med listet på radio her hjemme i Norge på NRK mP3 i hele 6 måneder! Etter suksessen har Mindflow gjort remixer for etablerte engelske artister som Cutline og Afghan Headspin, og i det siste remixet norske artister som Tony Anthem & Axl Ender, Joddski og LidoLido. Mindflow har de siste årene også vært en del av det famøse RAW JUIC E konseptet på Brukbar & SUPA i Trondheim, og leverer alltid kompromissløse DJ-sett fylt med den feteste bassmusikken.


Christine bringer klubbmusikk til folket gjennom sitt radioprogram på P3 hver lørdag, og er den ene halvdelen av DJ-duoen HOETELL. Sammen med sin makker, Silje Borgan, har hun spilt på alle de store, norske festivalene, og sammen fyller de dansegulvene på Blå, Fugazi og Supa hvor de har faste, månedlige klubbkvelder.

Det blir også lukket DJ-workshop med Christine fra kl 19-21 i salen! Kontakt ISAK for påmelding.


Lenke til eventen på facebook
TEV på facebook
www.elektroverksted.com/

Ingen kommentarer: